Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Стариот дел на Охрид блокиран сред сезона

    СДСМ и Градоначалникот на Општина Охрид, Константин Георгиески, интензивно ја започнаа предизборната кампања. Продолжува налудничавото асфалтирање на улиците и тоа сред сезона. До Левица -...

    Последни објави