Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Карпош: Депонии никнуваат над Жданец и Средно Нерези

  Наскоро не очекуваат локалните избори, а локалните власти се веќе посветени на своите предизборни средби по маалата, шминкање на улици, тротоари и се’ она...

  По роварењето во горните делови во Козле, Богоев пушти багери и во Горно Нерези

  Тоа што можеш да го уништиш во првиот мандат, не го оставај за вториот, зошто може и да го немаш - ова е максимата...

  Последни објави