Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Велес: Железничкиот премин под село Горно Оризари е опасен по живот

    Нереализираните политички ветувања се ризични по живот. Последица од несериозноста и неспособноста на политичарите е тешкиот инцидент кој се случи на отворениот железнички премин...

    Последни објави