Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Четврти мај – 155 километри во чест на великанот Гоце Делчев

Видео-репортажа од завршната етапа на маршот на членовите на Левица во чест на најхаризматичниот македонски војвода и револуционер Гоце Делчев. Пред вечното почивалиште на великанот,...

Втор марш во чест на македонскиот великан – Гоце Делчев

Минатата година, членот на ЦК на Левица, Саше Јанчев, во својот индивидуален подвиг помина 154 километри, за да се поклони пред вечното почивалиште на...

(Видео) Трибина: Македонската кауза – 150 години од раѓањето на Гоце Делчев

Левичарски Институт - ”Рацин„ ТРИБИНА: Македонската кауза - 150 години од раѓањето на Гоце Делчев! #150годиниДелчев По повод 150 години од раѓањето на македонскиот револуционер Гоце...

150 години од раѓањето на најголемиот Македонски револуционерен деец – Гоце Делчев

„Време е да се разделиме другари! Нашите патишта се различни. Вие одите на Запад, а јас кон Исток. Но, каде и да се наоѓаме,...

(Видео) Институтот „Рацин” изработи 150 монети со ликот на Гоце Делчев во чест 150 години од неговото раѓање

Нераскинливото јубилејно прославување на раѓањето на македонскиот револуционерен Гоце Делчев, по стогодишнината од 1972 година, нашиот левичарски институт „Рацин” го продолжува со прославната еднонеделна...

Левица остро ја осудува злоупотребата на деца во училиштата за предизборни цели во општина Илинден

Левица и граѓаните на општина Илинден реагираат и го осудуваат настапот на кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ и неговиот тим на 01.09.2021...

Последни објави