Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Четврти мај – 155 километри во чест на великанот Гоце Делчев

Видео-репортажа од завршната етапа на маршот на членовите на Левица во чест на најхаризматичниот македонски војвода и револуционер Гоце Делчев. Пред вечното почивалиште на великанот,...

Последни објави