Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Правото на предлагање листи за пратеници од група избирачи – „демократска фасада“ на изборниот процес

Денес почнува собирањето потписи за истакнување кандидатски листи за пратеници преку групи избирачи. Законскиот рок во кој треба да се соберат по 1.000 потписи...

Последни објави