Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Грција и Бугарија можат да ги оспоруваат симболите на македонските пари

Непосредно пред потпишувањето на Протоколот за велепредавство, гувернерката Ангеловска-Бежовска оствари средба со директорката на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура при Универзитетот...

Грчкиот и македонскиот народ ги обединува заедничката историска борба против фашизмот и империјализмот на Балканот

Анализа на т.н. Преспански договор и неговите национални, геополитички и финанскии импликации во регионот изготвена од Ксоплидис Панајоти член на Централен Комитет и Сектор...

Последни објави