Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Груевски да поднесе оставка, поради злоупотреба на власта, а не поради Пржино

    Во четврток, 14 јануари, во 11.30 часот Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред зградата на Владата на Република Македонија. На прес...

    Последни објави