хактан

Имаме констатација од неколку институции дека компанијата УСЈЕ е загадувач во Град Скопје Веднаш потоа низа медиуми излегоа во одбрана...

Владата е одговорна за ситуацијата со ЈСП Додека троши за подмирување на сметки за струја на приватни лица додека троши...