Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Левица – Прилеп: После секој пороен дожд, нови ветувања

    Околу 6.5 милиони евра потрошени на јавни набавки од страна на ЈКП „ Водовод и Канализација “ - Прилеп во последните неколку години, 700...

    Последни објави