Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Од малите хидроцентрали корист има само бизнис – елитата

    Системски водена погрешната енергетска политика излегува на површина, перидов кулминира, благодарение на неодговорното работење изминатите децении, со што Македонија се претвори во енергетски зависна...

    Последни објави