Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Богдановиќ користи гужва пред крајот на мандатот за уште неколку „бонбона” бизниси

Случајност или не, токму пред завршетокот на мандатот на градиначаникот Саша Богдановиќ, уставен суд го укина мораториумот за градежни активности во Центар. За само...

Последни објави