Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Оваа квислиншка власт преминува и преку здравјето на децата за да им удоволи на своите надворешни господари

    По синоќешното усвојување на фамозната концепција за образование од страна на Владата, уште еднаш се навраќаме на оваа тема и на штетноста на секој...

    Последни објави