Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    ЛО Велес: Детското игралиште во градскиот парк претворено во змијарник

    Обраснати треви, џбунови, несредени лулашки е сликата во детското игралиште во градскиот парк во Велес. Оваа состојба веќе неколку години наназад е непроменета. Велес за жал...

    Последни објави