Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Кој му дозволил на прилепскиот градоначалник привилегирани услови за нега во прилепската болница?

Иако со добра клиничка слика сепак некој од менаџментот на болницата се ставил над законите и се дрзнал градоначалникот Илија Јованоски да го смести...

Последни објави