Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Сочувство и солидарност со народите од Блискиот Исток во борбата против империјализмот и окупационите сили на САД и НАТО

Остро го осудуваме свирепото и политички мотивирано убиство на иранскиот генерал-мајор Касем Сулејмани извршено во Багдад од страна на окупационите американски воени сили во...

Последни објави