Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Владата на СДСМ и ДУИ подготвува ценовен шок после локалните избори

Владејачката коалиција предизборно, како и секоја претходна влада веќе 30 години со цел придобивање, односно задржување на своите гласачи, манипулира постојано. Најавеното поскапување на основните...

Сметката за погрешниот економски модел во државата повторно на грбот на работничката класа

После милиони народни пари доделени на приватниот сектор на стопанството, алчноста за профит не стивнува, неодржливоста на цената за живот ги прави пакетите за...

Последни објави