Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Прифатена иницијативата за двосменско работење на градинките – Бараме Тренчевска да не блокира

На состанокот кој советничката на Левица, Виолета Аврамоска го одржа со претседателот на Советот, Сашо Донев и директорката на детската градинка ,„Јасна Ристеска", беше...

Последни објави