Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Иницијативата на Левица за бесплатни градинки во фиока додека Костовски нуди половични решенија

Иницијативата на Левица - Бутел за бесплатни градинки во Општина Бутел не беше ставена на дневен ред на три последователни седници, за сега на...

Советот на Општина Демир Хисар ја одби иницијативата за бесплатни градинки

На 11-та седница на советот на Општина Демир Хисар која се одржа на ден 27.06.2022 - понеделник, советот ја одби иницијативата на Левица -...

Процесот за обезбедување образовен кадар во градинките во Гази Баба сега зависи од Министерство за труд и социјална политика

На 30.05.2022 од страна на Министерство за труд и социјална политика е примен поднесокот што советничката група на Левица го поднесе како точка на...

Советниците на Левица ширум Македонија поднесоа иницијативи за бесплатни градинки

Години наназад Македонија се соочува со економска криза, која се продлабочи со избивањето на здравствената и енергетската криза, а оваа година доживува ескалација и...

Последни објави