Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Министерството на Груби гради паралелни безбедносни структури

Тринаесет нови инспектори од Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците се префрлени да работат во СВР Тетово - се пофалија од тамошното...

Инспекторите и судовите замижуваат пред незаконски унапредувања во апелационите судови

По добиените записници за извршен вонреден инспекциски надзор, во врска со спроведеното унапредување на судските службеници во Апелационите судови во Битола и Скопје, во...

Последни објави