Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Не постои инспекција за спроведување на законите за употреба на грбот, знамето и химната на Република Македонија

Левица до Инспекцискиот совет поднесе барање за информации од јавен карактер кои се однесуваат на тоа, кои инспекциски служби кои се надлежни за спроведување...

Последни објави