Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Формиран левичарски институт „Рацин” по повод 113 години од неговото раѓањето

    По повод 113 годишнината од раѓањето на великиот македонски комунист, поет и револуционер - Коста Апостолов Солев Рацин, Президиумот на Левица одлучи, во рамки...

    Последни објави