Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Се повеќе доктори и магистри чекаат за работа

Веројатно не постои друга земја во светот каде, евидентирани како невработени, вработување чекаат доктори на наука. Меѓутоа, во Македонија во моментов работа бараат 718...

Последни објави