Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Сочувство и солидарност со народите од Блискиот Исток во борбата против империјализмот и окупационите сили на САД и НАТО

    Остро го осудуваме свирепото и политички мотивирано убиство на иранскиот генерал-мајор Касем Сулејмани извршено во Багдад од страна на окупационите американски воени сили во...

    Последни објави