Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Какви синдикати ни се потребни?

    Најубавите денови се: Деновите кои сеуште не сме ги доживеале. (Назим Хикмет) Во една класична социолошка дефиниција синдикат е организација на работници која се залага за...

    Последни објави