Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Испитен Центар – Битола

    Дали постојат нерегуларности и неправилности во формирањето и работењето на собраќајниот испитен центар во Битола во сопственост на АВТО МАКЕДОНИЈА ? Граѓани од помладата популација...

    Последни објави