Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

ЛЕВИЦА ЈА ЗАПОЧНУВА СВОЈАТА ИЗБОРНА КАМПАЊА ПРЕКУ КОЈА СТАНУВА ПАРЛАМЕНТАРНА ПАРТИЈА

Политичката партија Левица денес, согласно Изборниот законик, ја започнува својата изборна кампања како самостоен учесник, т.е. подносител на листи на кандидати за пратеници на...

Има решение за политичката криза!

Навидум нерешливата политичка криза, која се заканува да предизвика тешки последици по нашето општество, може да се надмине. Единствено е потребна политичка волја кај...

Нема да нè натерате да скршнеме!

Повеќе од очигледно е дека Левица им боде очи на многу центри на моќ. Различна е, подемократска од сите останати, втемелена е врз принципи...

Заедничката платформа на ДУИ, Беса и Алијансата за Албанците не ги решава проблемите, туку го отежнува нивното решавање

Во услови кога: голем процент од населението во Р. Македонија живее во сиромаштија (460 000 луѓе се под прагот на сиромаштија, а 180...

Избори 2016 – Што потоа?

Предвремените избори на 11 декември 2016 завршија, а резултатите нема да ја разрешат политичката криза! Поминаа уште едни карактеристични избори во Република Македонија, проследени со...

Покана за прес – Формирање влада без ДПМНЕ

Денес, четврток, 15 декември, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во своето седиште, кое се наоѓа на ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 20,...

Последни објави