Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Штип: Извршителите и полицијата го иселува семејството Бањоглави од нивниот дом

  Поради тешка економско-материјална состојба, семејството Бањоглави од Долни Балван од Штип, земало долг од 10 000 евра, кои подоцна го вратиле двојно, но, заради...

  Покана за прес – Средба со Комората на извршители

  Денес во 13.30 часот Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред Комората на извршители на Република Македонија која се наоѓа на ул....

  СООПШТЕНИЕ – Левица ја прифаќа поканата од КИРМ

  По одржаната прес-конференција на претставниците на Иницијативниот одбор за формирање на политичката партија „ЛЕВИЦА“, на ден 5 декември 2015 година, која предизвика огромен интерес...

  Покана за прес – Да се запре со извршните одлуки и осиромашувањето на луѓето!

  Во сабота, 5 декември, во 11.00 часот, Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред Комората на извршители на Македонија која се наоѓа...

  Последни објави