Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Во време на пандемија министерството на Шахпаска крати помош за нега на деца

Негрижата и игорантниот однос кон најранливите категории го обележа целиот мандат на социјалдемократската власт, а тоа особено дојде до израз за време на пандемиската...

(Видео) Апасиев до министерката за труд Јагода Шахпаска за стечајците од велешки „Лозар”

Зошто Министерството за труд и социјална политика не постапува по пресудите на Управниот суд донесени во корист на обесправените стечајни работници од поранешниот агрокомбинат...

Последни објави