Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Апасиев: Секогаш кога СДС е на власт се случува „косоваризација“ на Македонија

„Овој процес се случува преку вештачки демографски инжинеринг. Во 90-тите, при сукцесија од СФРЈ, 61.000 лице доби државјанство по тој закон. Следно, ДУИ во 2004...

(Видео) Претседателот на Левица – Димитар Апасиев на ТВ Сонце

СЕ СПРОВЕДУВА ПРОЦЕС НА ДЕМАКЕДОНИЗАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА „Преку оваа демакедонизација, сакаат да нè направат Курди на Балканот. Прво, по бројот на државјанства, 73% се Македонци, во...

(Видео) Апасиев: Одбран е комбинираниот модел за попис поради најлесно манипулирање

"Во светот има четири модели за попис, и додека нема унифициран европски модел за попис тие тоа го шверцуваа со европско знаменце, а за...

(Видео) Апасиев: Новиот мултиполарен свет и зошто малите земји мораат да играат со сите големи сили

Новиот мултиполарен свет и зошто малите земји ако сакаат да опстојат мора да играат со сите големи сили како што тоа го правеле основачите...

(Видео) Димитар Апасиев: Тие што го бојкотираа пописот се најпрогресивниот дел од народот

„Нас ни треба македонска платформа, без оглед кој е на власт, да се дефинира дека нема менување на државните инсигнии (знаме, химна). И пописот е...

(Видео) Јована Мојсоска за македонското име и македонскиот идентитет

,,Постмодернистичката пропаганда е дека левицата треба да се занимава со социјална правда, дека не постојат идеологии. Еден од најеминентните македонски комунисти, Коста Солев -...

Последни објави