Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Исмаил: Околностите ги прават луѓето да се коруптивни!

  Реџеп Исмаил - Хактан: „Новите генерации веќе гледаат, различно е од деведесеттите па наваму... новите генерации гладаат дека надвор не можат да бидат слободни...

  (Видео) Исмаил: Државата е отуѓена!

  „Ние полека-полека ги отуѓуваме сите работи што ги има оваа земја. Ја отуѓуваме националната култура, ги отуѓуваме нашите симболи, отуѓуваме она што е државност,...

  (Видео) Реџеп Исмаил Хактан за бруталната приватизација

  „Во системите кон кои ние се стремиме, како ЕУ, сопственоста на целокупната економија не е приватна, напротив - тие повеќе имаат ЈАВНИ РЕСУРСИ. Ние имаме...

  Последни објави