Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Јавните објекти во градот се заеднички на сите нас, а не се полигон за остварување на нечии профити!

    Локалниот огранок на Левица од Струмица најстрого ги осудува вандалските чинови кои се случуваат околу салата Партизан како и внатре во Отворениот Граѓански Универзитет...

    Последни објави