Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

јавна администрација

Департизирана и професионална администрација во служба на народот

Односот на граѓаните кон власта се прекршува врз јавната администрација. Секој вид на државна репресија нужно се операционализира баш преку јавната администрација. И обратно,...

Последни објави