Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кисела Вода: Како изгледа населбата „11 Октомври“ под водство на Филип Темелковски

Од ветените проекти на градоначалникот Темелковски, ништо не е реализирано. Во предизборната кампања, Темелковски ветуваше дека ќе го врати стариот сјај на Кисела Вода. Меѓу...

Последни објави