Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Уште еден “бонбона” бизнис на СДС ќе ја зароби иднината на народот

    Додека вниманието на народот е насочено кон безуспешната борба на министерството за здравство со корона вирусот, “експертите” на СДС подготвуваат нов “бонбона” бизнис. По примерот...

    Последни објави