Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Министерот за здравство доцни со сите мерки за спречување на ковид кризата

    Токму во приодот кога ескалацијата на пандемијата беше сосема извесна и очекувана, власта тераше агенда за спроведување на однапред наштиманиот попис. Наместо да се...

    Последни објави