Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

ЛО Велес: Детското игралиште во градскиот парк претворено во змијарник

Обраснати треви, џбунови, несредени лулашки е сликата во детското игралиште во градскиот парк во Велес. Оваа состојба веќе неколку години наназад е непроменета. Велес за жал...

Последни објави