Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Злоупотреба на функција на ЈКП Водовод и канализација

Советниците на Левица од Прилеп поднесоа Пријава до Државна комисија за спречување на корупцијата по предмет “Злоупотреба на функцијата односно службената положба” по допрен...

Последни објави