Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Мојсоска: Ние говориме за прогресивен национализам наспроти империјалистички анационализам

„Секогаш кога се разгледува некое прашање, сметам дека мора да се разгледува во историскиот КОНТЕКСТ. Не можеме да ставаме знак на равенство помеѓу сите...

(Видео) Јована Мојсоска за македонското име и македонскиот идентитет

,,Постмодернистичката пропаганда е дека левицата треба да се занимава со социјална правда, дека не постојат идеологии. Еден од најеминентните македонски комунисти, Коста Солев -...

Последни објави