Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Левица: Тендерите помеѓу ЈП Градски Паркинг – Скопје и НекстСенс

    Владимир Кроневски е еден од првите директори кои ги назначи Димитар Ковачевски по стапување на премиерската функција. На Кроневски ова нема да му биде...

    Последни објави