Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Град Скопје: Прифатено е барањето за ревизија на ЈП Водовод и Канализација поднесено од страна на советниците на Левица во Град Скопје

Советниците на Левица во Град Скопје во месец декември, во согласност со Законот за ревизија, поднесоа барање до Државниот завод за ревизија за спроведување...

Последни објави