Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Сопствениците и државата, виновници за загадувањето од Југохром

Во 2010 година, во весникот "The Guardian", беше објавено дека во студија за ОН, утврдено е дека 3 000 најголеми светски компании ќе изгубат...

Има решенија за проблемите со комбинатот „Југохром“!

Има решенија за проблемите со комбинатот Југохром, кои нема да значат труење на жителите на Тетово, а ниту ќе ги остават работниците без работа!...

Последни објави