Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Свети Николе: Додека текстилните работнички се предмет на експлоатација – трудовиот инспекторат ги заштитува работодавачите

  По пријава од страна на текстилни работнички од Свети Николе за нарушување на работничките, а со тоа и основните човекови и егзистенционални права, ЛО...

  Работниците во „Македонска пошта“ да не подлегнуваат на уцените и притисоците од раководството

  Левица ги охрабрува и поддржува работниците во „Македонска пошта“ да продолжат да си ги бараат неисплатени регреси за годишен одмор (познат како „К-15“) и...

  Последни објави