Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Борислав Крмов: Левица почна анти-попис кампања со мотото „НЕ ОТВОРАМ ВРАТА“

    ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЛЕВИЦА ПО ПОВОД ПОЧНУВАЊЕ НА АНТИ-ПОПИС КАМПАЊА – „НЕ ОТВОРАМ ВРАТА“!   Денес пратеникот на Левица, Борислав Крмов, одржа прес – конференција од...

    Последни објави