Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Борислав Крмов: Ако не прекинеме со вазалската политика следи губење на државата

    „После Преспанскиот договор, нашите наивни политичари - аматери мислеа со додворување на политичарите од ЕУ и на западните политичари дека може сè да издејствуваат....

    Последни објави