Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Крмов: Власта се задолжува дури и за тековни трошоци, фактички целата криза е на товар на кредит!

  Борислав Крмов во „Само вистина“: „Не е никаков успех да ја водите кризата на кредит, тоа ќе мора еден ден да се плати. Од...

  (Видео) Апасиев за лицемерието на европските бирократи

  „За лицемерието на европските бирократи, па и на Американците, зборува тоа што американската амбасадорка го поздрави пописот, додека од Европска унија молчат како риби....

  (Видео) Апасиев: Ова е попис кој секој патриот мора да го бојкотира

  „Ова е попис кој секој патриот МОРА да го бојкотира - со цел да не помине. Сите досегашни пописи беа бојкотирани од Албанците, сега...

  (Видео) Апасиев: Ова е попис за ОТПИС на Македонците и Косоваризација на Македонија

  Апасиев: „Ова е ПОПИС ЗА ОТПИС на Македонците, попис за демакедонизација и попис за штелување на реалноста - односно за косоваризација на Македонија.   Ова е...

  (Видео) Димитар Апасиев за странските амбасади

  АПАСИЕВ: „Дваесет години нема осудено функционер од ДУИ и од СДСМ. Ние сме најкорумпирана држава, паднати сме на 111 место - тоа никогаш не...

  Секогаш кога е СДСМ на власт вештачки се делат државјанства на албанското малцинство

  Апасиев во „Само Вистина“: „Мојата теорија е дека, СДСМ нема веќе капацитет за добивање на македонски гласови, бидејќи е антимакедонска и антидржавна партија. Нејзиниот...

  Последни објави