Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Илинден: Жителите на Илинден уште го чекат колекторскиот систем

  Во својата предизборна програма, градоначалникот од ВМРО-ДПМНЕ, Жика Стојановски, ветуваше изградба на фекална канализација и пречистителни станици. Ваквиот проект беше предвидено да чини 150...

  Левица – Гази Баба: Ова треба да е канализациска инфраструктура во 21-ви век?

  Дали според градоначалникот Борис Георгиевски, ова треба да е канализациска инфраструктура што ги задоволува потребите на граѓаните во 21-ви век? До кога на жителите на...

  Последни објави