Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Депониите во Нерези се’ уште не се исчистени

    Долги години Левица - Карпош, како и жителите на Средно Нерези реагираат за депониите во оваа населба. И покрај реакциите Стефан Богоев, и општинските...

    Последни објави