Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  11-та седница на Советот на Општина Карпош: Советниците на Левица во Општина Карпош против трендот на бетонизација

  Другари и другарки, Ве известуваме дека на 11 – та седница на Советот на Општина Карпош која ќе се одржи во петок (01.07.2022 година), на...

  Левица – Карпош е против урбанистичкиот план 3 09 – Повикуваме да се гласа против или за симнување на точката од дневен ред

  На утрешната, четврта седница на Советот на Општина Карпош, прва точка на дневниот ред е предлог одлуката за донесување на Детален урбанистички план за...

  (Видео) Димоски: Покрај ветувањето на политичките партии, бетонизацијата на Карпош продолжува

  „Да бидам искрен помалку сме изненадени од исходот од вчерашното гласање особено поради фактот што само пред два месеци, истите тие политички партии, за...

  Советот на Општина Карпош гласаше против точките за ревизија на ДУП-ови

  На денешното второ продолжение од втората седница на Совтот на Општина Карпош, со само 6 гласови "ЗА", 10 "ПРОТИВ" и 6 "ВОЗДРЖАНИ" не беа...

  Левица Карпош поднесе предлог за укинување на детален урбанистички план

  Советниците на Левица во Општина Карпош поднесоа предлог одлука за укинување на деталниот урбанистички план за Градска четврт 3 06, Блок 3 06.09. Се...

  Левица – Карпош: Бетонизацијата продолжува – на плодно земјиште во Бардовци ќе се гради хотелски комплекс

  Откако во понеделникот советниците на СДСМ го усвоија предлог Деталниот урбанистички план според кој на зелените површини кај СГГУГС „Здравко Цветковски“ во Тафталиџе, ќе...

  Последни објави