Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Дали со општински пари СДСМ ќе ја води предизборната кампања во Карпош?

Општина Карпош и покрај тоа што е третата најзадолжена општина во Република Македонија продолжува со низата скандалозни договори. Последен во низата е оној чиј...

Богоев и СДСМ предизборно ја полнат општинската администрација

Старите навики на СДСМ и натаму продолжуваат. Во пресрет на локалните избори со потпис на Стефан Богоев се преполнува општинската администрација. Иако годината не...

(Интервју) Димоски: Администрацијата да биде во служба на граѓаните, а не на политичките структури

Интервју со Мартин Димоски, член на ЦК на Левица и модератор на Левица - Карпош. ЈА: Кое е вашето мислење за општинската администрација на Општина Карпош? МД: Општинската...

Левица – Карпош: Депонии никнуваат над Жданец и Средно Нерези

Наскоро не очекуваат локалните избори, а локалните власти се веќе посветени на своите предизборни средби по маалата, шминкање на улици, тротоари и се’ она...

Левица – Карпош: Стефан Богоев и тоа како ѝ се погоди на урбаната мафија

Со платен ПР од Општината лесно е да се води медиумска војна. Но реалноста се темели врз факти. А фактите покажуваат дека Стефан Богоев...

(Видео) Левица Карпош: Карпошани не ги забораваат лагите на Стефан Богоев

Како никој градоначалник претходно, Богоев ги излажа жителите на Општина Карпош . Од предизборните ветувања останаа само видео записите кои се вистински доказ за...

Последни објави